Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον εκλιπόντα διαχειριστή της σελίδας "Λόλα να ένα άλλο"

26 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή, έφυγε ξαφνικά από αυτή τη ζωή και πέρασε στην αιωνιότητα ο διαχειριστής της ιστοσελίδας "Λόλα να ένα άλλο". Το avagnon.blogspot.com εύχεται Καλό Παράδεισο (έστω και καθυστερημένα) στον άνθρωπο που μας χάρισε τις όμορφες στιγμές αλλοτινών χρόνων και πραγματικών συναισθημάτων. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γι' αυτή την προσφορά!!!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ
"Δυστυχώς χθες ο μόνος διαχειριστής της σελίδας, και πατέρας μου, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους τον στήριξαν αυτά τα χρόνια ώστε να φτάσει η σελίδα αυτή στην επιτυχία. Γνωρίζω πως αυτό που έκανε το έκανε μόνο για την ευχαρίστησή του και την αγάπη για τα παιδικά του χρόνια και την εποχή του.Σας ευχαριστώ και πάλι που στηρίξατε την σελίδα ως σήμερα."




Τα τετράδια αντιγραφής ήταν τα πιο "επίσημα" τετράδια που κουβαλούσαμε στις τεράστιες σάκες μας! Ήταν μισά με γραμμές και μισά για σχέδιο, μιας και ήταν απαραίτητο στις μικρές τάξεις, εκτός από την αντιγραφή θεωρητικά να σχεδιάσεις είτε μια εικόνα από το βιβλίο ή κάτι δικό σου, αλλά σχετικό με το κείμενο.



ΠΗΓΗ: http://lolanaenaallo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αβαγνον