Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ... ΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ 15χρονος (VIDEO)

Παπούτσια που… φορτίζουν το κινητό σας κατασκεύασε 15χρονος

15χρονος Angelo Casimiro έχει διαφορετικές ανησυχίες από τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, πετυχαίνοντας κάτι πραγματικά ιδιαίτερο. Να φορτίσει τα gadgets σας, με τη βοήθεια ειδικών αθλητικών παπουτσιών και της… κίνησής σας.

Angelo Casimiro

Η συσκευή που κατασκεύασε αποτελείται από δύο ζεύγη φυσιο-ηλεκτρικών δίσκων, τα οποία τοποθετούνται στην εσωτερική σόλα ενός παπουτσιού. Όταν αυτός που τα φοράει, περπατάει, τρέχει, πηδάει ή υποβάλλει σε οποιουδήποτε είδους πίεση τους δίσκους, παράγεται ενέργεια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση του smartphone ή άλλων USB devices.

Ο Casmiro σημειώνει ότι η συσκευή του είναι ιδανική για λάτρεις του τζόκινγκ ή της πεζοπορίας, καθώς και για όσους αναζητούν συχνά την περιπέτεια μακριά από τον πολιτισμό και τον… ηλεκτρισμό.

Χρειάζεται περίπου 8 ώρες τρέξιμο για να φορτίσει πλήρως μία μπαταρία λιθίου και δύο ώρες μπάσκετ για να παρέχει ενέργεια σε ένα κινητό ώστε να λειτουργήσει για 10 λεπτά.

Δεν είναι η μοναδική παρόμοια υλοποίηση του είδους, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι αποτελεί “εφεύρεση” ενός 15χρονου κερδίζει το ενδιαφέρον μας. Δείτε ένα σχετικό video.


ΠΗΓΗ: http://mysatelite.wordpress.com/2014/06/17/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αβαγνον