Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ "κολλητών" ΣΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ "καρικατούρα" ...

κείμενο Ελένη Δραμπάλα


Το βόλεμα των "κολλητών" 
σε ανασχηματισμό "καρικατούρα"
Real.gr  05/05/14

Τα στελέχη που έχουν ήδη διαμορφώσει το νέο πολιτικό σχήμα, δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά τους υπηρέτες της ίδιας πολιτικής, που προφασιζόμενοι μεταρρυθμίσεις επιβάλλουν βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα, προκαλώντας τη φτωχοποίηση και, κατ' επέκταση, την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, ενώ οι αλλαγές των προσώπων σε υπουργικές θέσεις δεν εκφράζουν σε καμμία περίπτωση την λαϊκή επιθυμία.

Η πολιτική που θα ακολουθήσουν, θα είναι ακριβώς η ίδια και μάλιστα περισσότερο βάρβαρη από την προηγούμενη, προσθέτοντας νέα άδικα φορολογικά μέτρα και χαράτσια, προκειμένου να "στραγγίξουν" και να καρπωθούν ό,τι έχει απομείνει στις τσέπες του δύσμοιρου λαού. Θα υπηρετήσουν με απόλυτη πίστη και αφοσίωση τα μνημόνια και τις εντολές της Τρόικα, προκειμένου να εξαθλιώσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τους οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας. 

Και για να πούμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, οι "πελατειακές" σχέσεις δεν έχουν εκλείψει. Ο καθένας απ' αυτούς τους νέους υπουργούς, σέρνει πίσω του μία "στρατιά πελατών" ψηφοφόρων, τους οποίους για να διατηρήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τα "αιτήματά" τους, προκειμένου να αποφύγει το "ξεστράτισμά" τους προς άλλα κόμματα.

Όσο για τον ανασχηματισμό - παρωδία, ποντάρουν ... και ποντάρουν σ' ένα λαό που "πάσχει" από αμνησία, από καιρού εις καιρόν, ή επιεικέστερα, τον "απατά" η μνήμη του, οπότε θα ξεχάσει τους "παλιούς" και θα δώσει μία νέα ευκαιρία στους "καινούργιους" προκειμένου να καλυτερεύσει η ζωή του ... και τότε οι "καινούργιοι" θα έχουν στήσει γερά και πάλι την εξουσία, διατηρώντας τη θεσούλα τους και απολαμβάνοντας πλουσιοπάροχα τα "αγαθά" της, ενώ ο Ελληνικός λαός "λόγω της αμνησίας" του, αυτό που θα διατηρήσει θα είναι η μόνιμη σταθερότητα της λιτότητάς του και η μόνιμη σταθερότητα της εξαθλιωσής του, που με μαθηματική ακρίβεια τον οδηγεί στην απόλυτη φτωχοποίησή του.

Ας όψονται οι "βολέψαντες" τους "κολλητούς" σ' αυτόν τον ανασχηματισμό "καρικατούρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αβαγνον