Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ 18.5.2014: Η ταχυδακτυλουργία της Ολιγαρχίας

Εκλογές 18/5/2014 - Η ταχυδακτυλουργία της Ολιγαρχίας

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης 

Με το ένα, με το δύο, με το τρία!
Εδώ ο παπάς, εκεί ο παπάς, πού είναι ο παπάς;
- Εδώ! λες εσύ (βέβαιος, αφού είδες καθαρά πού άφησε ο παπατζής, το χαρτί του παπά)...
Έχασες!!! ο παπάς δεν ήταν εκεί! Δεν ήταν πουθενά!!! Ήταν μέσα στο μανίκι του παπατζή, που τον εξαφάνισε πριν αρχίσει τη διαδικασία της τοποθέτησης των χαρτιών στο τραπέζι!

Και ερχόμαστε τώρα, στον Μεγάλο Παπατζή, την κυβερνώσα Ολιγαρχία και στις εκλογές που στήνει, παρουσιαζόμενη ως Δημοκρατία!...
- Εδώ ο νικητής, εκεί ο νικητής, που είναι ο νικητής;
- Εδώ! λες εσύ (βέβαιος, αφού είδες καθαρά ότι το ποσοστό της Δούρου είναι μεγαλύτερο από αυτό του Σγούρου)...

Έχασες!!! ο νικητής δεν ήταν εκεί! Δεν ήταν πουθενά! Ήταν μέσα στο μανίκι του Μεγάλου Παπατζή που, στις εκλογές, τον εξαφανίζει μετά το άνοιγμα των χαρτιών (δηλαδή των αποτελεσμάτων).

- Και ποιός είναι αυτός ρε μυστήριε; θα διερωτάσαι, φίλε αναγνώστη.

Μα, όπως σε κάθε εκλογή, νικητής είναι αυτός που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη προτίμηση. Έτσι δεν είναι;
Έ, λοιπόν, αυτό το απλό, αποδεκτό και παραδεκτό από κάθε πολίτη, δεν ισχύει στις εκλογές της αυτοσυστηνόμενης ως Δημοκρατία, Ολιγαρχίας.
Ο νικητής (δηλαδή αυτός που είχε τη μεγαλύτερη προτίμηση) εξαφανίζεται και αρχίζουμε να μετράμε το ποιός είναι πρώτος, δεύτερος, τρίτος κλπ, από τους υπόλοιπους, αφού εξαιρέσουμε από το μέτρημα τον πρώτο!

Ποιός, λοιπόν είχε τη μεγαλύτερη προτίμηση σ' αυτές τις εκλογές;
Αυτός που πήρε 40% (39, για την ακρίβεια) ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΩΝ.
Ποιος είναι αυτός;
Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ψηφιζόμενος διά της ΑΠΟΧΗΣ, δια ΤΩΝ ΑΚΥΡΩΝ ΚΑΙ δια ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ, που, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπ. Εσωτερικών, συμποσούνται σε 46%!. (αναφέρομαι στις Περιφερειακές εκλογές που έχουν πολιτική/κομματική φόρτιση).

Δηλαδή ψήφισε έγκυρα, μόνο το 54% του εκλογικού σώματος.
Το 46% της Ελληνικής κοινωνίας, απείχε (με τον Α ή Β τρόπο) της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας!

Και αυτό, δεν είναι παθητική στάση ή αδιαφορία! Είναι πολιτική ενέργεια εκδήλωσης ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
Το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με αυτή την πολιτική πρακτική (της αρνητικής εκδήλωσης της θέσης του) είναι θέμα ίδιας πολιτικής αξίας με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί για το αν πρέπει να κυβερνήσει τη Χώρα η ΝΔ ή το ΚΚΕ, δηλαδή δεν αποτελεί καταπάτηση κάποιου πολιτικού θέσφατου.

Το “Σύστημα/Παπατζής”, επειδή δεν το συμφέρει, έχει αποφασίσει (όπως, π.χ έχει αποφασίσει οι Βουλευτές και οι Υπουργοί να είναι στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης για κάθε αδικοπραξία) ότι η αποχή ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.
Αποφάσισε έτσι, διότι δεν το συμφέρει, καθώς άλλη εντύπωση κάνει το να ακούει ο λαός ότι το Τάδε κόμμα (που προαλείφεται να κυβερνήσει τη Χώρα) συγκέντρωσε π.χ. το 33 % των εκλογέων και άλλη είναι η εντύπωση να ακούσει ότι τη Χώρα θα την κυβερνήσει κόμμα που πήρε 18 %! 
Εντελώς άλλη εντύπωση προκαλεί ένα κόμμα που συσπειρώνει στα προτάγματά του το 33% της κοινωνίας και άλλη όταν συσπειρώνει μόνο το 18%...

Έτσι, το κόμμα που, επί συνόλου 100 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, πήρε 18 ψήφους (δηλαδή 18%) παρουσιάζεται ότι πήρε 33 %, όταν οι 18 ψήφοι του υπολογισθούν επί των 54 που ψήφισαν κανονικά (διότι οι υπόλοιποι 46 απείχαν, ή ακύρωσαν τα ψηφοδέλτιά τους γράφοντας βρισιές προς το σύστημα, ή ψηφίζοντας λευκό).
Σημείωση: Χθες (σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπ. Εσωτ.) ψήφισε έγκυρα το 54% της κοινωνίας (ΑΠΟΧΗ 39%, ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ 7%, ΣΥΝΟΛΟ 46) .....

Τώρα: Όποιος θέλει να έχει τα πραγματικά αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών, θα πρέπει να πάρει ένα κομπιουτεράκι στο χέρι και να πολλαπλασιάζει το ποσοστό που δίνει το “Σύστημα” για κάθε υποψήφιο ή κόμμα, επί τον αριθμό 54%.
Έτσι, π.χ το ποσοστό που πήρε ο Μπουτάρης (36,05) είναι στην πραγματικότητα 19,47.
Το ποσοστό που πήρε η Δούρου (23,76) είναι στην πραγματικότητα 12,83%, κοκ.

Να πώς ο Μεγάλος Παπατζής παρουσιάζει το μαμούνι γι' αστακό και τα φύκια, για μεταξωτές κορδέλες...

Τώρα, αν σκεφτούμε και συνυπολογίσουμε το γεγονός πως οι 56 που πήγαν και ψήφισαν κανονικά χθες, το έκαναν υπό το κράτος ενός αδιάκοπου, επί 24ώρου βάσεως, ανηλεούς βομβαρδισμού τηλεκατευθυνόμενων τηλεοπτικών μηνυμάτων της προπαγάνδας του “Συστήματος”, θα καταλάβουμε πως η απαξίωση του καθεστώτος πολιτικού συστήματος θα είχε τραγικές γι' αυτό διαστάσεις, χωρίς την υποστήριξη του βαρέως πυροβολικού της προπαγάνδας του, την οποία, σημειωτέον, την πληρώνει ο ίδιος ο λαός με ανεξόφλητα εις το διηνεκές Τραπεζικά δάνεια προς τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ..... (με εγγυητή το Κράτος, δηλαδή τον λαό).....

Έτσι, ΠΡΩΤΟΣ (ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ) ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ είναι η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ.
Έλαβε 46%.
Ο κάθε άλλος και άλλη, είναι μακράν δεύτερος, κάτω από το μισό του πρώτου!!!...

Δεν το λένε, διότι, απλούστατα, δεν τους συμφέρει (όπως δεν τους συμφέρει να μπορεί η Δικαιοσύνη να έχει δικαιοδοσία επάνω τους και γι' αυτό της το απαγόρευσαν με εγκυρότατους νόμους)...

Και ολίγα τινα για την απαξίωση του πολιτικού συστήματος:
Ο βαθμός της απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, καταγράφεται στην αποχή της κοινωνίας από τη διαδικασία των εκλογών. Είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης, έξω από επαναστατικές διαδικασίες.
Όσο περισσότερο η κοινωνία διαπιστώνει πως οι εκλογές δεν προάγουν τη λύση των προβλημάτων της, (διότι ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες την κοροϊδεύουν ασύστολα) τόσο περισσότερο οι πολίτες αδιαφορούν και δεν συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
Το ότι οι εκλογές στη Χώρα μας, δεν προάγουν τη λύση των μεγάλων προβλημάτων της κοινωνίας μας, αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο, όσο αποκαλύπτεται και γκρεμίζεται το μεγάλο ψέμα της δήθεν κομματικής αντιπαράθεσης.
Αυτό το μεγάλο ψέμα (ότι υπάρχει κομματική/αντιπαράθεση) γκρεμίζεται, όταν όλα τα πολιτικά ιδεώδη και ιδεολογίες τσαλαπατιούνται και εκμηδενίζονται, αποκαλύπτοντας την κρυπτόμενη μεγάλη Αλήθεια, ότι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο “ΚΥΒΕΡΝΙΣΜΟΣ”, δηλαδή η κουτάλα της νομής του Δημόσιου Πλούτου.

Εδώ, στην Ελλάδα, είδαμε όλοι μας την κατάρρευση αυτού του Μεγάλου Ψέματος, (περί ύπαρξης κομματικής αντιπαράθεσης) όταν τα σοσιαλιστικά συνθήματα της Αριστεράς και της Κεντρο-Αριστεράς, αποδείχθηκε ότι κρύβουν έναν άκρατο νεοφιλελευθερισμό, που η ΝΔ ντρέπονταν να εκφράσει, όπως αποκαλύφθηκε περίτρανα με την κυβέρνηση του Γιωργάκη του Ολίγιστου, την συγκυβέρνηση Παπαδήμου/Goldman Sachs και τη σημερινή Σαμαρά/Βενιζέλου.

Είδαμε όλοι μας την κατάρρευση αυτού του Μεγάλου Ψέματος,(περί ύπαρξης κομματικής αντιπαράθεσης) όταν ο “Λαϊκός φιλελευθερισμός και τα πατριωτικά προτάγματα της Δεξιάς και της Κεντρο-Δεξιάς αποδείχθηκε ότι κρύβουν έναν άκρατο εθνικό ενδοτισμό, όπως αποκαλύφθηκε με την αισχρή κωλοτούμπα του Σαμαρά και την υποστήριξη της συγκυβέρνησης Παπαδήμου/Goldman Sachs καθώς και της σημερινής συγκυβέρνησης με το (κατά τη ΝΔ) “αμαρτωλό” ΠΑΣΟΚ.

Αυτό το μεγάλο Ψέμα (της ύπαρξης κομματικής αντιπαράθεσης) γκρεμίζεται πατόκορφα, όταν η Αριστερά, δια της ΔΗΜΑΡ, συγκυβερνά με τον ορκισμένο ιδεολογικό της αντίπαλο, προκειμένου να εφαρμοσθεί στην κοινωνία η άκρα νεοφιλελεύθερη πολιτική του ΔΝΤ, δηλαδή του τυπικού εκπρόσωπου της παγκόσμιας Τραπεζοκρατίας !!....

Και η απόδειξη ότι έτσι έχουν τα πράγματα, είναι τα στοιχεία του Υπ. Εσωτερικών που δείχνουν πεντακάθαρα ότι η αποχή (από τις εκλογές) αυξήθηκε κατά 100% (!!!) από 20% σε 40%, αμέσως μετά την υπαγωγή της Χώρας στα Μνημόνια και την, εξ αυτής της αιτίας, απώλεια της εθνικής κυριαρχίας που εκφράζεται με παράδοση των αποφάσεων της “Βουλής των Ελλήνων” στις αποφάσεις της Τρόϊκα και την εκτέλεση των “Νόμων της Τρόϊκα” από την “Ελληνική” κυβέρνηση.

Αυτά για σήμερα, την επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18 Μαΐου 2014.

ΠΗΓΗ: http://kostasxan.blogspot.gr/2014/05/1852014.html?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αβαγνον